Följ Stena Line

Pressmeddelanden 4 träffar

Stena Vision blir Stena Eurovision

Stena Vision blir Stena Eurovision

Pressmeddelanden   •   Feb 28, 2013 09:15 CET

Det råder schlageryra i Sverige inför andra chansen och finalen i Melodifestivalen samt förberedelserna inför den stundade internationella finalen i Malmö under maj månad. Även på Stena Line hyllas schlagermusiken. I samband med en schlagerkryssning ombord på Polenfärjan Stena Vision fredagen den 15 mars planerar färjerederiet att byta namn på färjan till Stena Eurovision.

Grupp på Facebook fixade rockbåt med Stena Line

Grupp på Facebook fixade rockbåt med Stena Line

Pressmeddelanden   •   Maj 05, 2010 07:50 CEST

Hårdrocksfantasten Marko Mansikka från Vara var sugen på en rejäl rockfest till havs och startade facebookgruppen Vi som vill ha rockbåt med Stena från Göteborg. Två dagar senare hade gruppen 2500 medlemmar. Stena Line hakade på Markos idé och idag den 5 maj släpps biljetterna till höstens Rockbåt exklusivt till gruppens nu 7292 medlemmar.

Abba är svenskarnas favorit i bilstereon

Abba är svenskarnas favorit i bilstereon

Pressmeddelanden   •   Jun 17, 2009 14:49 CEST

I sommar drar en majoritet av svenskarna på semester i bilen. Och semestern går till tonerna av pop i stereon – ABBA är svenskarnas överlägsna bilmusikfavorit, visar en ny undersökning från Stena Line.

Svenskar tar över Sopot Festival 2008

Pressmeddelanden   •   Aug 19, 2008 13:40 CEST

Den 23 och 24 augusti äger en av Europas största schlagertävlingar, Sopot Festival 2008, rum i den trendiga semesterorten Sopot på polska rivieran. Artister som svenska Oh Laura och Måns Zelmerlöv uppträder tillsammans med internationella storheter som Kylie Minogue, Sabrina och Ruslana från Ukraina

Nyheter 1 träff

Nostalgitrippar fyller färjorna till Polen

Nostalgitrippar fyller färjorna till Polen

Nyheter   •   Okt 10, 2012 10:00 CEST

Sedan i våras har Stena Lines linje mellan Karlskrona och Gdynia satsat på ett antal större musikkryssar. Besökarna har talat sitt tydliga språk, nostalgitrippar säljer bäst. Senast var det Tribute to Rolling Stones som fyllde färjan i samband med Stena Lines 50-årsjubileum. Den 26 oktober är det dags för 80-talsikonerna Style, Christer Sandelin och Tommy Ekman, med showen ”Best of 80´s”.

Bilder 1 träff

Säsongspremiär för Dansdax på Stena Line

Säsongspremiär för Dansda...

Nu kastar danssäsongen loss på Stena Danica - Göteborgs största dansgolv. Den 28:e september seglar höstens första danskryssning av frå...

Licens Creative Commons erkännande
Ladda ner
Storlek

1,65 MB • 1576 x 759 px