Följ Stena Line

Utmana Nicke Nyfiken och Kapten Sjöström på sportlovet

Pressmeddelande   •   Feb 08, 2010 14:31 CET

Barn och vuxna på jakt efter full fart och barnsligt skoj under sportlovet hittar det ombord på Stena Danica. Temat är OS och den som vågar kan utmana fartygets kapten, Nicke Nyfiken, Dr Van Sinnig eller varför inte sin familj i sportiga grenar som rockring, kramning, dribbling, knäsång och familjeskidåkning.
Upp till tre barn reser gratis med vuxet sällskap.

Under sportlovet fylls Stena Danica med roliga arrangemang och fartfyllda aktiviteter för barn i alla åldrar. Självklart finns Nicke Nyfiken ombord varje dag för att hälsa alla välkomna, kramas och arrangera roliga tipspromenader. Andra saker som händer under sportlovet är: 

 • Fiskdamm och pyssel med Stena Lines egna aktivitetsvärdar
     
 • Utmaningar i Guitar Hero och Wii‐fit‐tävlingar i balans och styrka 
     
 • Familjebingo med Nicke Nyfiken
     
 • Tisdag och onsdag går i magins tecken då svenska mästaren i barntrolleri, trollkarlen A:son B:son C:son är på plats och underhåller
     
 • Familjebio 

Dessutom är den populära Dr. Van Sinnig och hans galna medhjälpare Igor från Upp-Å-Hoppa ombord under hela lovet och överraskar på olika platser på båten och utmanar barnen i galna lekar. 
 
-    Det är en rolig sportlovstradition att förvandla Stena Danica till ett aktivitetscenter för alla lediga barn och föräldrar med barnasinnet kvar. Det blir en heldag till havs med massor av skoj för hela familjen, säger Charlotte Ljunggren, chef för Stena Lines Damnarkslinje.

Sportlovsprogrammet pågår från och med lördag den 13 februari till och med söndagen den 21 februari. Stena Danica avgår 09:00 från Göteborg. 
www.stenaline.se  
 
Stena Line, Göteborg, 8 februari 2010 
 
För mer information kontakta Charlotte Ljunggren, chef för Stena Lines Danmarkslinje på
telefon 031 85 80 00, eller DagThyselius, pr‐ansvarig Stena Line, på telefon 0704‐85 83 32.

Bifogade filer

PDF-dokument