Följ Stena Line

Sveriges barnsligaste bloggare sökes

Pressmeddelande   •   Apr 26, 2013 08:00 CEST

Nu är det åter dags att hitta Sveriges barnsligaste bloggare.

– För tredje året i rad fyller vi en buss med föräldrabloggare och deras barn och beger oss till barnfamiljernas favorit, Danmark. Vi tror inte det finns något bättre sätt att visa upp våra färjor och vår destination Danmark än genom barnens ögon, säger Carl Mårtensson, PR-ansvarig på Stena Line.

Bloggbussen13 är en tävling för stora som små föräldrabloggare med barn mellan 6 och 12 år och arrangeras av färjerederiet Stena Line tillsammans med bloggdataföretaget Twingly som bland annat driver Bloggportalen.

– Det finns över 10 000 mammor och pappor som bloggar om föräldraskap och familj i Sverige, säger Peter Bláha, VD på Twingly. Det är en av de största kategorierna bloggar. Den här tävlingen kommer att lyfta fram några av de allra bästa.

Bloggbussen besöker i år Legoland Billund Resort som erbjuder en fantastisk blandning av äventyr och legoupplevelser på Legoland med bad och aktiviteter på Lalandia samt en natur- och djurnära safariupplevelse på Givskud Zoo med över 125 vilda arter.

Beskriv drömresan och samla röster

För att delta i tävlingen bloggarna beskriva sin och sitt barns drömresa till Legoland Billund Resort i text, bild och film. Bloggen måste vara registrerad på Twinglys Bloggportalen och på tävlingssidan för Bloggbussen13, där övriga tävlingsregler finns beskrivna. Sedan är det upp till varje bloggare att samla röster bland sina läsare fram till och med den 16 maj. De 10 bloggare som fått flest röster utgör årets finalister och får tillsammans med varsitt barn resa på en fullspäckad resa till Legoland Billund Resort i Danmark den 9-11 juni. Samtidigt gör de upp om titeln ”Sveriges Barnsligaste Bloggare 2013. En titel som förra året gick till Helen Oscarsson med bloggen  HUSnrNIO. Vinsten består i år av en helt unik roadtrip för hela familjen i sommar till några av Danmarks mest kända attraktioner för barnfamiljer på Nordjylland.

Läs mer och registrera dig för tävlingen här

Bloggbussen13 arrangeras av Stena Line och Twingly. Övriga partners är Legoland Billund Resorts, Bergkvara Buss, Scandic Hotels och Loppi.se


För mer information, kontakta:

Carl Mårtensson, PR-ansvarig Stena Line
carl.martensson@stenaline.com

Peter Bláha, VD Twingly
peter@twingly.com


Stena Line är ett av världens ledande färjerederier med Europas mest heltäckande linjenät och ett stort antal destinationer i Skandinavien, Storbritannien, Irland, Tyskland, Polen, Holland och i Baltikum. Verksamheten omsätter över 10 miljarder kronor och har cirka 6 000 anställda.