Följ Stena Line

Sune väljer Stena Line på bilsemestern

Pressmeddelande   •   Jun 24, 2013 07:00 CEST

Sune och hans familj är tillbaka på bio med Sune på bilsemester, årets stora familjekomedi med biopremiär julen 2013. På vägen ner till Europa åker familjen Andersson färja med Stena Line mellan Göteborg-Kiel. Idag, måndagen den 24 juni startar inspelningarna ombord. 

Sune och hans familj är tillbaka igen! Den här gången får vi följa med tjejtjusaren Sune och hans familj på roadtrip genom Europa. Målet är en liten by i Sydtyrolen där mamma och pappa Andersson upplevde sin smekmånad för 20 år sedan. I byn bor inte bara Sunes drömtjej utan också en konstnär som skulle kunna göra familjen rika som troll. Allt de behöver är hans signatur. Vad skulle möjligtvis kunna gå fel?

– Att åka på bilsemester är ett äventyr och vi tycker det är roligt att en så populär karaktär som Sune nu ska få uppleva det. Dessutom väljer sex av tio svenskar färjan när de åker på bilsemester så det känns naturligt att även familjen Andersson gör det, säger Carl Mårtensson, PR-ansvarig på Stena Line.

Sune på bilsemester produceras av Eyeworks Film & TV Drama och distribueras av Nordisk Film. Biopremiär julen 2013.


Stena Line är ett av världens ledande färjerederier med Europas mest heltäckande linjenät och ett stort antal destinationer i Skandinavien, Storbritannien, Irland, Tyskland, Polen, Holland och i Baltikum. Verksamheten omsätter över 10 miljarder kronor och har cirka 6 000 anställda.