Följ Stena Line

Stena Line seglar till tropiska bad på höstlovet

Pressmeddelande   •   Okt 06, 2009 11:30 CEST

Fly det svenska rusket och tillbringa höstlovet i värme och tropiska bad - i Danmark. Under vecka 44 erbjuder Stena Line specialpriser på semesteranläggningen med Nordeuropas största vattenland, Lalandia i Billund.

Nya Lalandia i Billund, som öppnade i april i år, erbjuder en hel värld av barnsligt skoj och äventyrsfyllda upplevelser. I hjärtat av anläggningen ligger Lalandia Aquadome som är norra Europas största vattenland på 10.000 kvadratmeter där barn och vuxna kan leka i flera olika pooler med grottor, vågmaskiner, sandstränder, floder och, inte minst, hisnande färder i flera spektakulära vattenrutschbanor.

Utöver det tropiska badlandskapet innehåller Lalandia Billund lekland, sport- och fitnesscenter, en stor arkad med restauranger, shopping och underhållning samt ett minitåg som kör runt bland de 500 husen och förbinder Lalandia med Legoland som ligger på andra sidan gatan. Legoland har öppet som vanligt fram till den 25/10. Helgen efter, med start den 31/10 och alla helger i november, är det istället premiär för Jul i Miniland då julstämningen spirar på Legoland.

Under höstlovet i vecka 44 erbjuder Stena Line specialpriser till Lalandias fantastiska värld. Devisen är "Bo 3 nätter, betala för 2", vilket innebär priser inklusive färja mellan Sverige och Danmark från 961 kronor per person för tre nätter.

Även ombord på Stena Lines färja Stena Danica blir det full fart och fläkt under höstlovet. Temat för årets lov på Stena Danica är utmaningar och det finns gott om tillfällen för att alla barn att utmana sig själva, sina föräldrar, kompisar eller personalen ombord. Dessutom finns givetvis publikfavoriten Nicke Nyfiken på plats varje dag för att träffa barnen och arrangera Nicke-bingo, liksom underhållning med artisterna i Upp-å-hoppa.

Mer info om Lalandia Billund hittar du här:

http://www.stenaline.se/farja/linjer-och-destinationer/danmark/lalandia-billund

Stena Line, Göteborg, 6 oktober 2009

För mer information, kontakta Charlotte Ljunggren, linjechef Stena Lines Danmarkslinje, på 0704-85 81 22, alternativt Martin Ahlgren, pr-ansvarig Stena Line, på 0704-85 85 79.

www.stenaline.se