Följ Stena Line

Stena Line lanserar karibiska avgångar

Pressmeddelande   •   Apr 11, 2018 13:53 CEST

Piña Colada, tropiska palmer och panoramafönster i 360 grader. Det är bara några av de ingredienser som ska lyfta Stena Lines Danmarkslinje till nya höjder. I en av de största satsningarna någonsin har rederiet tagit Västindien som inspiration. Nu lanserar Stena Line den helt inglasade The Reef Bar ombord på Stena Danica.

Intresset för Danmark som resmål är stort bland svenskarna. Detta visar sig inte minst i bokningsstatistiken hos Stena Line där antalet resenärer som väljer att ta färjan till grannlandet fortsatt står sig starkt. I samband med detta väljer nu rederiet att satsa stort på en förbättrad reseupplevelse för Danmarkslinjen. I satsningen har Stena Danica byggts om på ett minst sagt spektakulärt vis. Fartygets soldäck har nämligen utrustats med panoramafönster i 360 grader och en helt ny bar.

Nya The Reef Bar har inspirerats av Västindien och kommer att rymma fler än 350 gäster. Förutom palmer, tropiska drinkar och livemusik ska gästerna även erbjudas en särskilt framtagen meny bestående av klassiskt karibiska smaker.

– Det här är en del av det investeringsprogram vi genomför i vår trafik mellan Sverige och Danmark med målet att kraftigt öka antalet resenärer. Med The Reef Bar vill vi höja och maximera upplevelsen ombord. Satsningen ger alla resenärer en chans att drömma sig bort och njuta av något man annars inte ser på denna sida Atlanten, säger Tony Michaelsen, chef för Stena Lines Danmarkslinjer.

Stena Line lanserar i samband med The Reef Bar även det nya konceptet AW-båten, där varje fredagsavgång ombord på Stena Danica kryddas med extra karibisk känsla. Syftet är att skapa en plats där folk kan samlas och njuta av västindiska influenser, utan att för den delen korsa ett av världshaven. Sedan flera år tillbaka finns hotellet och äventyrsbadet The Reef i Frederikshavn som ägs av Stena Line och drivs av Scandic. Den nya baren ombord blir en naturlig förlängning av detta koncept.

För mer information kontakta:
Jesper Waltersson, Presschef Stena Line, 0704-85 85 32 

Stena Line är ett av Europas ledande färjerederier med 36 fartyg och 20 linjer i norra Europa. Stena Line är en viktig del av det europeiska logistiknätverket och utvecklar nya intermodala fraktlösningar genom att kombinera transporter på järnväg, väg och hav. Stena Line spelar också en viktig roll för turismen i Europa med sin omfattande passagerarverksamhet. Företaget är familjeägt, grundades 1962 och huvudkontoret ligger i Göteborg. Stena Line är en del av Stena AB-koncernen som har cirka 15 000 anställda och en årlig omsättning på cirka 36,5 miljarder kronor.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.