Följ Stena Line

Stena Line bjuder på gigantisk förhandsvisning

Pressmeddelande   •   Jun 28, 2012 10:23 CEST

Under Stena Match Cup på Marstrand bjuder Stena Line i samarbete med Nordisk Film och Strix Drama in till förhandsvisning av den nya Johan Falk-filmen Spelets Regler. Filmen kommer att visas utomhus vid Marstrands fästning med plats för cirka 2 000 personer.

 

– Vi har ett mycket bra samarbete med Nordisk Film och Strix Drama kring alla Johan Falk-filmerna och det är jätteroligt och spännande att vi fått till den här speciella förhandsvisningen och att vi har den under vår Stena Match Cup-vecka, säger Nicklas Bengtsson, Stena Lines chef för Marknad och Försäljning i Skandinavien.

 Samarbetet mellan Nordisk Film, Strix Drama och Stena Line med de nyproducerade Johan Falk-filmerna bygger inte bara på produktplacering i filmerna utan även olika aktiviteter kring lanseringen av filmerna, exempelvis förhandsvisningar och statistuttagningar med mera.

 – Vi har gjort stora investeringar och moderniseringar av våra fartyg under senare år för att göra det mer attraktivt med färjeresande. Vi vill lyfta fram hur smidigt och bekvämt det är att resa med färja och samarbetet med Johan Falk är ett bra sätt att visa upp fartygen för nya målgrupper och i nya miljöer, på ett sätt som är svårt att få fram i traditionell reklam, säger Niklas Bengtsson.

 Stena Line och Johan Falk är båda tätt förknippade med Göteborg, men också med Tyskland. Filmerna är omåttligt populära i Tyskland och redan på manusstadiet fanns det scener planerade ombord på fartygen ombord på Stena Lines linje mellan Göteborg och Kiel.

Förhandsvisningen är tisdag den 3 juli klockan 21.30 vid Marstrands fästning. Huvudrollsinnehavaren Jakob Eklund liksom regissören Anders Nilsson kommer att finnas på plats. Filmen är tillåten från 15 år.

Stena Line, Göteborg

28 juni, 2012

För mer information kontakta Nicklas Bengtsson, Stena Lines chef för Marknad och Försäljning i Skandinavien, 0704 85 82 05, Annmari Bergmark, PR Manager Nordisk Film 08-587 822 85, eller Jesper Waltersson, informationsansvarig Stena Line, 0704-85 85 32.