Följ Stena Line

Spara semesterkronor i Danmark

Pressmeddelande   •   Maj 18, 2009 15:10 CEST

Stena Line lanserar i år en uppdaterad form av prisvärd resa för framförallt barnfamiljer till Danmark. Förra säsongens favorit med fritt inträde för barn utökas nu till 29 olika erbjudanden från danska nöjesparker och attraktioner längs resan. Detta innebär att det blir mer pengar kvar i semesterkassan som istället går att använda till annat.

Grannlandet i sydväst som redan är många barnfamiljers favorit och den självklara destinationen för semestern blir ännu mer tilltalande i år. Stena Line har utökat sitt samarbete med ett flertal av Danmarks mest populära nöjesparker och attraktioner som ger resenärerna fritt inträde för barnen. För resenärer som planerar att besöka Danmark kan det alltså bli en glad ekonomisk överraskning.

- Vi försöker ständigt ta fram samarbeten som ska gynna våra resenärer och i år finns det verkligen en möjlighet att få mycket nöje för förhållandevis lite pengar, säger Charlotte Ljunggren, chef för Stena Lines linjer mellan Sverige och Danmark.

I Danmark finns något nytt och spännande för alla i familjen. Två av de mest välbesökta och populära nöjesparkerna enligt Visit Denmarks topp-tio-lista är Jesperhus Blomsterpark och Tivoli Friheden som även finns med på Stena Lines lista över gratisentréer. Man kan även passa på att besöka Nordeuropas största akvarium - Nordsöens Ocenarium i Hirtshals - där de två klumpfiskarna Anton och Andrea håller till. Ytterligare två stopp som man inte får missa är Kattegatt-centret i Grenå samt Aalborg Zoo. Totalt innehåller listan 29 parker/attraktioner som erbjuder fritt inträde för barn om man bokar båtresa + boende med Stena Line.

Varje vuxen får ha med sig max tre barn som har fritt inträde till och med 14 år. Under resan till och från Danmark äter barnen dessutom gratis ombord. En familj med tre barn skulle om de besökte samtliga parker spara motsvarande 6789 svenska kronor.

Erbjudandet med fria inträden gäller från juni till augusti 2009.
Mer information finns också på: www.stenaline.se/barnsligtskoj

För mer information och bilder, kontakta Martin Ahlgren, PR-ansvarig Stena Line, på telefon 031-85 85 79 eller 0704 85 85 79,
e-post: martin.ahlgren@stenaline.com