Följ Stena Line

Prissänkning till populära Lalandia

Pressmeddelande   •   Feb 20, 2013 08:00 CET

Hela 98 % av besökarna skulle rekommendera ett besök på Lalandia i danska Billund till vänner och bekanta. Det visar kundundersökningen ServCheck® som Visit Denmark genomför årligen. Nu sänker Stena Line priserna med upp till 27 % på resa och boende.

Billund är en av Stena Lines största danska destinationer, särskilt för barnfamiljer. Förutom världskända Legoland, lockar även Lalandia med det 10 000 kvadratmeter stora äventyrsbadet Aquadom, ett enormt lekland och ett stort aktivitetscenter, samt safaridrömmen Givskud Zoo.

– Under 2012 bokades det fler än 80 000 resor inklusive färja och boende till Billund med Stena Line och besökarna är väldigt nöjda, säger Carl Mårtensson, PR-ansvarig på Stena Line.

Visit Denmarks årliga kundundersökning ServCheck® mäter hur nöjda de svenskar som besökt Danmark är med sin vistelse. Hela 96 % av gästerna är mycket nöjda eller nöjda med besöket på Lalandia i Billund och 98 % skulle rekommendera ett besök till sina vänner och bekanta.

Nu sänker Stena Line och Sembo helgpriserna till populära Lalandia med upp till 27 % under våren för resor fredag till söndag, inklusive två övernattningar i utvalda stugor på Lalandia, entré till badlandet och färjeresa tur- och retur med Göteborg-Frederikshavn. En familj betalar från 3 995 SEK för fyra personer och 5 995 SEK för åtta personer. Kampanjen pågår till och med den 26/4 2013.

Mer information på
http://www.stenaline.se/farja/linjer-och-destinationer/danmark/legoland/lalandia/


Stena Line är ett av världens ledande färjerederier med Europas mest heltäckande linjenät och ett stort antal destinationer i Skandinavien, Storbritannien, Irland, Tyskland, Polen, Holland och i Baltikum. Verksamheten omsätter över 10 miljarder kronor och har cirka 6 000 anställda.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.