Följ Stena Line

”Glamourmamman” är Sveriges barnsligaste bloggare

Pressmeddelande   •   Jun 19, 2013 13:00 CEST

Nina Carlsson med bloggen Glamourmamman ärSveriges barnsligaste bloggare 2013. Honbelönas med en roadtrip till barnfamiljernas favorit Danmark med Stena Line för hela familjen. Finalen avgjordes under tre aktivitetsfyllda dagar på Legoland Billund Resort.

Vinnaren av Stena Lines och Twinglys Bloggbussen13 och därmed av utmärkelsen Sveriges barnsligaste bloggare 2013 är Nina Carlsson med bloggen http://glamourmamman.blogg.se/.

Motiveringen lyder:

”Glamourmamman visar på ett kreativt och humoristiskt sätt upp resan med Bloggbussen13 ur sitt barns ögon. Från första inlägget till den sista summeringen är det O som står i centrum vilket gör Glamourmamman till Sveriges barnsligaste bloggare 2013”.

Glamourmamman belönas med en roadtrip från Stena Line och VisitNordjylland. Tillsammans med sonen Olle och resten av familjen får hon under resan besöka det karibiska badparadiset The Reef, Fårup Sommerland, Skallerup Klit, Nordsoen Oceanarium och Aalborg Zoo.

– För tredje året i rad tog vi med ett gäng mammabloggare till Danmark och precis som tidigare år var både tävlingen och resan en succé. Inläggen från såväl de svenska som norska deltagarna visar vilken fantastiskt destination Legoland Billund Resort är för barnfamiljer, säger Carl Mårtensson, PR-ansvarig på Stena Line.

Vägen mot titeln Sveriges barnsligaste bloggare 2013 startade med en tävling på Twinglys webbplats bloggportalen där bloggarna samlade röster för att nå en av de 10 finalplatserna ombord på Bloggbussen13. Ett antal wildcards från Norge och Sverige valdes också ut till resan.

– Det har varit ett enormt intresse för den här tävlingen, det är jättekul, säger Peter Bláha, VD på Twingly. Att 20 000 personer har röstat visar att de här tio bloggarna vet hur man engagerar sina läsare.

Läs mer om resan och deltagarnas upplevelser på blogg.stenaline.se

Bloggbussen13 arrangeras av Stena Lineoch Twingly. Övriga partners ärLegoland Billund ResortsBergkvara BussScandic Hotelsoch Loppi.se


Stena Line är ett av världens ledande färjerederier med Europas mest heltäckande linjenät och ett stort antal destinationer i Skandinavien, Storbritannien, Irland, Tyskland, Polen, Holland och i Baltikum. Verksamheten omsätter över 10 miljarder kronor och har cirka 6 000 anställda.