Följ Stena Line

Stena Line söker svenskarnas smultronställen

Nyhet   •   Jul 09, 2015 11:25 CEST

Den perfekta badplatsen. Ett underbart litet fik. Ett annorlunda museum. Ett gulligt hotell. Världens coolaste vattenland. Eller kanske bara en mysig liten gränd. Med hjälp av sina resenärer från hela Europa vill Stena Line skapa världens bästa reseguide på http://blogg.stenaline.se/smultronstallen/

– Resenärer lyssnar på andra resenärer när de ska ta beslut om en resa. Därför ber vi våra resenärer och alla andra som är ute och reser i sommar att dela med sig av sina smultronställen.Tillsammans ska vi skapa världens bästa reseguide, säger Ylva Vitorovic, Business Developer Social Web på Stena Line.

Först ut är svenskarnas smultronställen men under sommaren lanseras reseguiden även på Stena Lines övriga europeiska marknader. Med många som delar så kommer det garanterat finnas något för alla åldrar, intressen och önskemål. De som delar sina smultronställen har också möjlighet att vinna resor med Stena Line.

Att dela ett smultronställe är enkelt. Klicka in på http://blogg.stenaline.se/smultronstallen/, välj kategori och ladda upp text och bild.