Följ Stena Line

Loket drar till sjöss

Nyhet   •   Sep 04, 2012 09:48 CEST

Med start tisdagen den 4 september sjösätter Stena Line och Sveriges största bingoaktör, Idrottens Bingo, ett samarbete för bingospel ombord på Stena Danica som trafikerar linjen mellan Göteborg och danska Frederikshavn. Dagen till ära är det den tidigare Bingolottoprofilen Leif "Loket" Olsson som står för underhållningen.

Samarbetet är en utveckling av konceptet Stena Lines ombordkoncept Gaming Day som äger rum varje tisdag under hösten på Stena Danica. Som en extra bonus kommer den tidigare Bingolottoprofilen Leif "Loket" Olsson att stå för underhållningen en gång per månad samt vid säsongspremiär och säsongsavslutning, med start tisdagen den 4 september. Hans dragkraft visade sig direkt då bokningarna ökade med 50 % jämfört med samma tisdag föregående år. 

- Idrottens Bingo är Sveriges största bingoaktör och vi är övertygade om att deras långa erfarenhet kommer att leda till ännu proffsigare och roligare bingospel ombord, säger Carl Mårtensson, PR-ansvarig på Stena Line.

Det är dock inte första gången som ”Loket” drar till sjöss. Under åren med Bingo-Lotto gjorde han och bingohjulet flera uppskattade gästspel ombord på Stena Lines färjor. Under 1990-talet uppträdde han också vid flera tillfällen med ”Kålle-Pojkarna” ombord.

- Det ska bli riktigt spännande att köra bingo ombord på Stena Line igen. Det brukar vara riktigt populärt så jag hoppas självklart att det ska bli en succé även denna gång, säger Leif ”Loket” Olsson.

Idrottens Bingo öppnade sin första bingohall 1979 och är idag Sveriges största bingoaktör med bland annat Nordens största bingohall på Kungsgatan i Göteborg. Största delen av intäkterna går till att stödja det lokala föreningslivet.

Dessa datum är ”Loket” ombord i höst:

4/9, 25/9, 16/10, 27/11, 18/12

Läs mer om Gaming Day och övriga koncept för dagsresor till Danmark på http://www.stenaline.se/farja/danmarkoverdagen/