Följ Stena Line

Familjen till Medelhavet för under fyra tusen

Nyhet   •   Jan 22, 2013 08:00 CET

Tillsammans med semesterbolaget Sembo som fyller 25 år i år, erbjuder Stena Line resor till jubileumspriser under året. I sommar kan exempelvis hela familjen åka till Medelhavet för under fyra tusen kronor, inklusive en veckas boende och färjebiljetter med Stena Line.

– Att åka på bilsemester i Europa är väldigt populärt och i sommar erbjuder vi tillsammans med Sembo jubileumspriser, inklusive boende och färjebiljetter till bland annat Italien, Frankrike och Kroatien, säger Carl Mårtensson, PR-ansvarig på Stena Line.

Sembo startade 1988 med affärsidén att hjälpa svenska resenärer att boka resa och boende för bilsemester ner till Medelhavet. De senaste 25 åren har mycket hänt och idag erbjuder Sembo fler än 50 000 hotell, lägenheter och hus i 136 länder att välja mellan som kan bokas till paketpriser med flyg, bil eller färja. Sedan 2007 är Sembo en del av Stena Line.

Reseförslag till Medelhavet sommaren 2013

Italien

Familjen till Medelhavet för under fyra tusen kronor: fr. 3 495 SEK/familj (lägenhet i Caorle, 2 vuxna, 2 barn, inkl. färja Trelleborg-Sassnitz t/r med bil, tex. 1/6-8/6).

Frankrike

Familjen till Franska Rivieran: 4 048 SEK/familj (Lägenhet i Saint-Raphael, 4 personer, inklusive färja  Trelleborg-Sassnitz t/r med bil, tex. 1/6-8/6)

Kroatien

Familjen till Kroatien: 4 138 SEK/familj (Lägenhet i Pula, 4 personer, inklusive färja Trelleborg-Sassnitz t/r med bil, tex. 1/6-8/6.)


Mer information och priser på http://www.stenaline.se/farja/sembo-booking-frame/